FC Emmen zichtbaar in de regio | Sporting Events

FC Emmen

Voorbeschouwing:

FC Emmen, de enige professionele voetbalclub in Drenthe, zichtbaar in de regio zetten en voetballiefhebbers betrokken laten zijn bij FC Emmen.
Dit was de vraag die FC Emmen aan ons stelde. Een club met een mooie geschiedenis en een groot stadion met goede faciliteiten.

Tactiek:

Om FC Emmen weer zichtbaar op de kaart te krijgen, worden er jeugdevenementen zoals de stadiontijgers en de clinics georganiseerd. Beide evenementen zijn voor jongens en meisjes van 6 tot 14 jaar. Het doel van deze activiteiten is om de unieke FC Emmen beleving te creëren.

De Wedstrijd:

Deelnemers van de stadiontijgers krijgen de mogelijkheid om 6 zondagen te trainen en te leven als een echte prof. Ze ontvangen een FC Emmen trainingstenue en gaan aan de slag met gediplomeerde trainers. Om de beleving te vergroten ontbijten de kinderen 3 keer in het stadion en krijgen ze de mogelijkheid om 2 wedstrijden van FC Emmen te bezoeken.

Buiten dit houdt FC Emmen zich bezig met de clinics op verschillende plekken in de regio. Hierbij zijn spelers van FC Emmen aanwezig voor de ultieme ervaring.

Of je kunt voetballen of niet, voor iedereen valt er iets te leren!

Resultaat:

  • Nu al meer dan 300 kinderen deelgenomen aan de activiteiten
  • Meer dan 87.000 mensen bereikt middels social media.
  • Samenwerking met het Dagblad Van Het Noorden
  • Minimale klantbeoordeling van een 8
© Copyright 2016 Sporting Events | Ontwerp en ontwikkeling  Junto Media