Rabobank Indoor StreetSoccer Tournament - Sporting Events

Rabobank Indoor StreetSoccer Tournament

Voorbeschouwing:

De afgelopen jaren zijn vele kantoren van Rabobank Assen en Noord-Drenthe gesloten. Om toch lokale binding te behouden vroeg de Rabobank ons om een voetbalactiviteit te organiseren voor de gesponsorde voetbalclubs in de regio.

Tactiek:

Om deze  binding te behouden organiseerden wij in samenwerking met de Rabobank het Rabobank Indoor Street Soccer Tournament (RISST). Hiervoor hebben wij onder andere in de regio de gesponsorde voetbalclubs actief benaderd om mee toen en posters opgehangen bij winkelcentra en voetbalclubs. Het toernooi werd georganiseerd in de Asser TT hal met ruim 500 enthousiaste voetballers en ruim 1000 ouders.

De wedstrijd:

In de TT hal werd een urban scene sfeer gecreëerd. Zo was er naast het voetbaltoernooi een hiphop dansshow, een graffiti workshop, een freerunshow  een optreden van freestyler Joshua, een pannakooi, een dropshotarena, snelheidsschieten en bubbelvoetbal.

Resultaat:

  • Meer dan 500 enthousiaste kinderen en meer dan 1000 ouders
  • Online en offline campagne voeren
  • Vele positieve reacties waaronder deze:

‘’Namens vv Actief Eelde wil ik graag de complimenten overbrengen voor het leuke Rabo Indoor Street Soccer toernooi van gisteren in de TT hal. Onze 10 teams hebben ervan genoten. Ook het randgebeuren hield ze tussen de wedstrijdjes lekker bezig.
Heel jammer dat sommige teams toch niet zijn komen opdagen, daardoor werd de poule natuurlijk minder leuk maar goed, dat voorkom je toch haast niet (spreek uit ervaring).’’

Sfeerimpressie:

© Copyright 2016 Sporting Events